CLICK HERE

Monday, December 31, 2012

last !

Assalamualaikum.

Entry penutup tirai 2012.


27 Dec 2012- Khamis.
Keluar berjimba buat kali terakhir untuk semester satu dan buat kali
terakhir untuk tahun 2012.
We had sooo much fun.
Kekonon nak hilangkan tension, maklumlah nak final :P

Kali ni, kitorang dah upgrade sikit. Dah tak naik van atau bas utk keluar.
Kami sewa kereta, berserta mr microbe sbg driver bhaha.

Kami bertiga semua ada lesen tapi tak berani bawak kete :P

Mula-mula singgah pantai batu burok.
Singgah kejap ambik gambar celup kaki sikit je sudahh.
Macam org tak betul pun ada, pergi pantai waktu tengahari buta,
matahari tegak atas kepala kott.





Then, pergi makan kfc kat bandar.


ehh sopannya aku lahhai. haha

Mereka bagi ini ! sempena birthday saya 5 hari yg lalu haha.
Terima kasih korangggg !

Tu qila tengah terharu okayyyhhh . hehe.

Kami pergi air buah gelas besar !



Akhirnya, dapat minum kat kedai jus nih !
Dah lama teringin, selama ni lalu je kat depan kedai tu sob sob.
masing2 order yang medium je, tu pon termengah nak habiskan. Satu gelas medium rm2.30.
Gelas besar rm 3.50. ( apahal aku tolong promote nih ? ! )
memang sedappp dan kelasss gitu airnya.
Terasa pati buah tu. berbaloi jugaklah pergi minum kat sini.
Kalau berani mati, bolehlah mencuba jus sengkuang, jus durian, jus nangka, jus cempedak dll.
taktahu lah apa rasanya kan. Maka,
marilah ke terengganu utk menikmati jus buah lol.
btw kalau beli yang large, gelas nya lebih besar dari gambar di atas.

Destinasi terakhir lepas solat asar, pantai teluk ketapang.
ehh berapa kali pergi pantai ? haha.
Sebab birthday boy nak merenung pantai sempena birthday dia.
 Ikut jelah kann.
dah org ajak, apalah daya kami untuk menolakkk, ye dak ? haha:D







Kat sini terjadinya perkara memalukan sebab tayar kereta terbenam dalam pasir lepastu
4 orang perempuan telah hilang keayuannya apabila terpaksa
menolak kereta. Tapi tak bergerak pon :P

nasib baik ada sorang abang sixpack tolong tolakkan.
aiyoooo ammmaaa. malu sehhh.
Ramai orang lalu lalang gelakkan kitorangg. Tapi muka kami tebal,
dah biasa buat perkara memalukan hahaha.

Terima kasih semua kawan-kawan saya,
membelanja kfc dan kek. Tp yang paling penting, korang ingat dan doakan aku selalu.
Itu dah cukupp . cehhh.
Hanya Allah yang dapat balas jasa kalian semua.
Terima kasih atas segalanya untuk 10 jam ini ! amekkaww.
dari 9 pagi - 7 malam. 
Tapi aku rasa banyak pusing2 bandar je. Bukan pergi mana sangat pun -.-
dan banyak gelak2 je. sampai sakit tekak.

Lastly sebelum ternoktahnya entry ini.sastera gilaa aku ni.


" Tidak sempurna iman seseorang daripada kamu sehingga dia mengasihi saudaranya sebagaimana dia mengasihi dirinya sendiri."


Semoga ikatan ukhuwah yang dibina ini berkekalan ke akhirnya dan mendapat teduhan di Padang Mahsyar nanti.Ukhuwah itu indah.


Kannn ?

 glad to have all of you as my friends, 
May Allah bless ! 

Dahhhh kembali pada mood final exam.

carry mark dahlah sikit. bhahaha. *gelak terpaksa*
burbye.



No comments:

Post a Comment