CLICK HERE

Sunday, April 14, 2013

Happy Birthday Ayah ;)


Selamat Hari Lahir ayah ;)
Akak doakan ayah sentiasa 
diberikan kesihatan yang baik, dimurahkan rezeki dan sentiasa di bawah lindungan dan rahmat Allah swt.
Me love you so much :D



Thursday, April 11, 2013

Masa.




ingat lima perkara... 
sebelum lima perkara... 
sihat sebelum sakit... 
muda sebelum tua... 
kaya sebelum miskin... 
lapang sebelum sempit... 
hidup sebelum mati...

sesungguhnya saya sedang diuji dengan nikmat masa sekarang ini.
Terlalu banyak perkara nak buat.
Usik itu tak kena, usik ini teringat pula yang lagi satu tak buat lagi.
Di masa lapang sibuk pula buat benda tidak berfaedah, akhirnya di waktu yang
sangat sempit macam ini lahh sibuk nak buat semua kerja.

Menyesal tiada gunanya, pandang ke hadapan usah toleh kebelakang.

Dah masuk sem 2 semua subjek amat tough maka aku mula merasakan 
nikmat bergelar degree student. Ya, nikmat ! Nikmat bila fikir,
kesusahan yang dirasa ini akan menjadi manis bila ianya dibalas dengan kejayaan ;)

Target tinggi untuk sem ini ;)

Wish me luck.


Monday, April 8, 2013


Always believe that something wonderful is about to happen.

Sunday, April 7, 2013

Sunday.


 Baru perasan gambar dak amal takde sebab aku sibuk suruh dia amek gamba aku kahkah.
Kekonon eksaited sebab lawat sekolah lama. Konon.

nota kaki : Tak terasa pun seminggu cuti.





Wednesday, April 3, 2013

Cara hilangkan stress

salah satu terapi untuk menghilangkan stress ialah dengan melakukan aktiviti2
yang dapat menyihatkan badan. Disebabkan segan nak berjogging keliling U, maka
berbasikal adalah pilihan kami. 
sekarang ni dah macam addicted pula main basikal. sikit2 nak pergi gym. sikit2 nak main basikal. sikit2 nak timbang berat. mengada kan?
main basikal best tau, dapat usha awek hensem. eh?

Di samping dapat mengurangkan stress, berat badan juga dapat dikurangkan
hihi. Barulah kalori yang masuk seimbang dengan kalori yang keluar.
Ini tidak, berkalori-kalori masuk dalam badan tapi tidak langsung dikeluarkan. Akhirnya menjadi lemak. Lepastu gemuk. Lepastu stress kahkah.


p/s 
selamat bercuti kepada rakan - rakan seperjuangan.
Cuti cuti juga, naik je cuti midsem ini masih berlambak test, kuiz dan presentation
sedang menanti.
so takpayah nak cuti sangatlah yer kihkih.
saje je nak spoil mood cuti masing2 :P