CLICK HERE

Saturday, December 22, 2012

Banjir, AGM dan besday :D

Assalamualaikum.

Internet sangat lah slow, kekadang langsung tak dapat.
maklumlah musim tengkujuh, hujan memanjang. sampai banjir.
tensionnye lahh. tapi kekadang bersyukur jugak tak dapat line sebab takdelah aku online
je kejenya. kahkah.
Amek kau, kali ini 3 perkara dalam satu entry akibat kekangan masa.
Busy bebbb. kehkeh.

ni pandangan belakang blok F .

ni pandangan depan blok F.

 
ni pandangan tepi blok F.

NAMPAK TAK TU? tiada jalan untuk keluar, terpaksa meredah jugak banjir tu.
Bak kata Dayah, kena rendam kaki dengan dettol lah jawabnya haha:D
saat entry ni ditulis, hujan masih turun dengan lebatnya.
Bila nak berhenti wallahua'lam.

20 december 2012, berlangsungnya AGM 2012.
macam majlis perlantikan ahli2 jawatankuasa, pembentangan bajet lepas2
dan sebagainya lahhh.
Kami? apa lagi. bergambarlah :P

fighting fantastic four !

Kelasss kau Piya jadi emcee ! ><
comei je emcee, sama tinggi HAHAHA.

wahai unisza, berilah kami SAMPAN sorang satu agar kaki aku tak gatal2
meredah banjir.

Itu sahaja untuk entry yang dah basi, terlambat 2 hari.
Wifi memang tak dapat langsung di musim hujan lebat ni. Ni pun menumpang bilik
Dayah, pinjam wifi dia.
sadis sungguh hidup mengemis ni. sobs :(


P/s - study week sudah bermula!

p/s - mata asyik nak terkatup aje akibat cuaca yang sejuk.

p/s - Today , 2212is my birthday ! nineteen already, alhamdulillah :)

p/s - Terima kasih kepada ibu ayah,semua kawan2, kakak2, adik2,
pakwe2 dan makwe2 saya.terharu sangat semua ingat besday sayaa.

p/s - Tapi ada jugak yang tak wish saya lagi . saya tunggguuuuu :P

p/s - Selamat hari lahir kepada diri sendiri. Semoga peningkatan usia seiring dengan
peningkatan iman dan amal :) Bersyukur kepada Allah atas nikmat usia ini.
Alhamdulillah.








5 comments:

  1. 1 ) Selamat Hari Lahir.. Semoga berbahagia bersama orang tersayang...

    2 ) bukan di unisza je yang banjir.. tempat saya juga pon banjir + kilat + ribu.. haha..

    3 ) Gudluck in exam.. study smart not study hard.. :)

    ReplyDelete
  2. 4 ) gambar semua tak leh tengok so sad :(

    ReplyDelete
  3. Okay, happy bornday! Moga cepat kahwin lol

    ReplyDelete