CLICK HERE

Wednesday, December 5, 2012

switch girl

Cerita ni memang best dan lawak giler. Ada part 2 tapi aku tak berhasrat pun nak tengok haha.

Tentang Nika yang ada 2 personaliti. Macam ada switch.
Bila on, dia jadi cantik tak hengat.
Tapi bila dia off, dia akan jadi buruk gila. haha boleh lak camtu kan.

Dan ada sorang lelaki nerd baru pindah situ. Dia satu-satunya orang yang pernah ternampak Nika dalam keadaan off.
So apa yang terjadi lepastu ? haha

Ada lah konflik sikit bila ada orang yang nak sebarkan gambar Nika dalam keadaan off
dan hero nerd tu pon tolong lah.

Hero tu pun actually ada rahsia lain yang Nika tahu. So masing2 saling jaga
lah secret supaya tak terbongkar.



2 comments: