CLICK HERE

Sunday, March 11, 2012

#short update

assalamualaikum.


sisters <3

Ada lebih kurang sebulan je lagi sebelum
 meninggalkan dunia matrik yang rasanya sangat sekejap dan pantas.
sobs..sobs..sobs..
Sekarang ni pun, makin busy untuk final exam tak lama lagi.
so,
goodluck guys !
may we all get 4flat, insyaallah :)

tak lupa juga,
Selamat bercuti sekolah buat adik-adik sekalian!
jeles sungguh aku tengok kat rumah,
semua orang ada balik bercuti sekolah.wuwuwu.

yang agak-agak dah lama tak contact kak qila , contact lah yer.
kiter boleh story mory.ehek.
*mood gatal zaman sekolah dah datangg dahhh!



will miss my monster so much ;)


Friday, March 9, 2012

Annual Dinner B3

4 March 2012.
annual dinner B3. Majlis tertutup yang hanya dihadiri oleh
kaum perempuan saja . Dah sah-sah lahh ahli blok
B3 semua perempuan . Tak taulah kalo ade jantina lain plak kann.

 persediaan sebelum majlis.
yang ni konon-konon banner untuk persembahan dance.
tarian hindustan vs tarian korea.

makanan terlalu keras.nasib baik tak tercampak
chicken chop aku.haha.

 with Adabiah Ramli.
letih aku nak ambek gamba dengan minah ni.
*gamba ni dimasukkan atas permintaan dia sendiri



Wing 2A:)




 ada 6 persembahan.
hanya satu group saje yang buat lakonan.
Yang lain semuanya dance.
agaknye masing2 teringin nak menari atas pentas,
ala-ala korea gituu.
maka inilah peluangnye.






Aku ni jenis yang susah nak mesra dengan orang,maka
memang takk ah kan aku nak rapat sangat dengan budak wing aku.
aku just rapat dengan roomate aku je.
Dan annual dinner ni laa yang merapatkan silaturrahim kami.


sekian:)



Friday, March 2, 2012

Biology's experiment

salam.
sepanjang  semester 1, aku tak penah amek gambar
dalam lab.konon khusyuk gilerr lahh kan buat experiment.Ntok sem 2 ni,
experiment agak interesting lahh untuk aku share buat
kenangan kat sini.sebab experiment ntok sem 1 tak berapa nak mencabar,
dan agak simple.cehhh.


Dissections-blood circulatory system

.Bila nampak lab assistant bawak berbelas ekor "mickey mouse",
and lecturer suruh angkat tikus pilihan hati masing2,
aku dah mula tak keruan.cehhh.
geli kott.Tapi aku kuatkan hati jugakk,sebab partner 
aku lagi pengecut!

 Tadaaa!berjaya membaringkan mickey saya.Time ni
tanpa bantuan my partner, sebab die penakut sangat.hampehh.Thx ntok group sebelah yang
tolong cucukkan jarum kasik mickey ni tegang.

 apekehalnye sampai 3 orang ni?

tadaaa.inilah zuhaira, my partner yang penakut.
tyme ni die cekalkan hati demi sekeping gambar.kenang-kenangan katanya.ngeh3.
Tapi aku suke kau penakut.Tanpamu,siapa nak ambik gambar.
Sebab tangan kau je yang bersih tanpa dicemari tikus maka, gamba aku aje
yang over.kehhkehh.

oke fine.aku tak sesuai langsung jadi doktor.
confirm.

p/s,teringin nak ambek gamba dalam lab kimia tapi
lecturer kimia saya garanglahh.wuwuwu.


College Islamic Festival

salam.
selama dua minggu, telah berlangsung College Islamic Festival
di kolej aku.
dah nama pon islamic festival kan, maka aktiviti nye mestilah
yg berkaitan dengan islam.
memang best lahh, banyak aktiviti tapi tak semua yang aku pergi.
Ada lahh dalam lebih kurang 10 program yang diadakan.
antaranya:

 program " Tanyalah ustazah ".
Ustazah jemputan : Ustazah Rozita Abd Hamid
memang best lahh ustazah ni, ex sharodz lagi tuw.hewhew.

 Wing 2A:)




Forum "cinta itu halal, couple itu haram"

ada banyak lagi aktiviti dan program.
kursus sembelihan, imam muda, smart solat, blablabla.
dan malam kemuncak adalah malam ni, konsert UNIC .

apa pon, tahniah pada semua yang terlibat.
semoga setiap usaha yang anda lakukan akan sentiasa diberkati
dan dirahmati Allah.aminn.