CLICK HERE

Tuesday, February 12, 2013

wordless tuesday : Last entry kot

Assalamualaikum.

omo omo omo kenapa comel sangat ??!!

muka khalisha macam teruja je kena cium dengan akak hahaha

*gambar cukur jambul khalisha*

Lastly,
Sedihnyaaa nak balek terengganu dahh.
Tak puas cuti lagi.
Tak puas tidur lagi.
Tak puas tengok korea lagi.
Tak puas berileks lagi kat rumah.

*kalo macamtu baik kau berhenti belajar jelah qila oi harhar*

K kembali ke alam realiti. 
Jadual semester 2 keluar dah pun, sangat2 packed okay
jadual sem 2. baru tengok je pun dah rasa malas nak pi kelas.
haha Ya Allah teruknya perangai oiittt.

Okay okay mula berazam untuk buat yang lebih baik berbanding sem 1.
Kurangkan main, kurangkan tidur, lebih banyakkan ibadat,
lebih rajin, taknak main2 kalau ada test, datang awal ke kelas - aku tak pernah ponteng klas okay setakat ni even pernah lewat bangun lepastu
masuk kelas sejam lambat. asalkan datang okaylah kan?haha


okay rasanya ni entry terakhir sebelum pulang ke tempat menuntut
ilmu sayaaa.

 annyeong !




No comments:

Post a Comment