CLICK HERE

Tuesday, May 29, 2012

senyum :)

Assalamualaikum .


Alhamdulillah, bersyukur pada Allah yang telah mengurniakan nikmat gembira pada
aku harini . senyum :)

result matrik dah keluar harini . Takdelah aku dapat 4flat,
tapi alhamdulillah aku tetap syukur pada Allah. Mungkin usaha aku belum cukup untuk
aku dapat 4flat. apa-apa pun, alhamdulillah :)


Harini aku jumpe si sengal , Syud . Bukan main susah nak janji keluar ngan die,
padahal Alor Gajah je punn. hehe:D
Harini kitorang makan kfc sesama, dan seperti yg dijanjikan, kalau result aku 
gempak(lah sangat)
aku belanja die. Untunglahh dak syud. Thanks syud teman aku makan
and teman aku belaja menjahit harini . hehe .

 syud sengal . ily gedikk <3
tak malu je die lepak kat sini. hewhew.



Malam pulakk, ayah belanja makan sate kajang dekat Port Dickson . hehe:D
Ya Allah, terharu giler. Walau tak dapat 4flat(berapa kali nak ulang hah ?!),
terasa diraikan oleh ibu ayah and the kampung girls. thank you !

 Subhanallah :)

Ahli The Kampung Girls(xcept yg dua dari kanan.hehe)
Cian gomok tak itut. syape syuh tito tat umah atam.

 with ibu, ayah . waduh, tanpa mereka siapalah aku.
Hanya Allah saja yang mampu balas jasa2 kalian padaku.
Akan aku berusaha menjadi dietician yang kurus (apekah =.=)


 sate kajang yang enak bangett dan berlemak.
punah diet guwe.






ini baru permulaan, permulaan kepada sebuah kehidupan.
Hanya pada Allah saja aku serahkan segala-galanya. DIA saja yang mengetahui apa
yang paling terbaik untuk aku. Aku sebagai hambaNYA,
hanya mampu berdoa dan bertawakkal.


Congrates for all matricians !
whatever you got, Allah knows better .


Alhamdulillah again and again.
 Thank you Allah :)


p/s. sepatutnya entry ni di post semalam. Tapi sebab kesengalan internet,
terpost lambat. 








4 comments:

  1. Alhamdulillah....
    tahniah dan selamat maju jaya cik Qila...
    Jangan lupakan maka ayah nanti taw bila dah sukses ye....
    dah apply UNI Mene2 ke ni?
    hehe...tahniah sekali lagi...
    walaupon tak dapat 4 flat...
    tapi mungkin dekat2 ngan 4 flat jugak tu..heheh....

    Mesti cik Qila ni tak sabar nak nek tagga Universiti ni kan..
    kan..kan?

    hehehe......

    ReplyDelete
  2. @cik kristal , tqvm. mintak ukm, agaklaa tak saba nak masuk u . haha

    @majed, yeahh , dietition kurus . aminn . nak kurus ! kehkeh

    ReplyDelete