CLICK HERE

Saturday, May 19, 2012

2#

Assalamualaikum .

Takde idea. Duduk rumah, buat aktiviti biasa.
Tido makan online (ulang 50 kali)

Tapi isnin-rabu aku pergi kelas oke.
Kelas 'ERT' laa, ape lagi.hehe:D


Berita gembira, aku dah pandai potong kain! haha:D
err, takdelah pandai sgt. Tapi aku tahulah
nak potong kain buat lengan, bahu, pesak blablabla. 
Paling benci part ukur badan. Terasa gemuk giler =.=
Ada satu word ni cikgu aku sebut .
kedek? itik ? kelek ? arghhh forgot that word.
Aku angguk-angguk pahamm je. Padahal dalam hati,
''aduhai apo bondo ko ngarut ni cikgu oii ?''


try gune mesin jahit. berselirat benang dibuatnye.

Tempat belajar :)


Actually senang jer kalau pernah belaja time ERT kat skula dulu.
At least asas2 jahitan, buat pola baju ape semua dah tahu lah kann.
Tapi disebabkan kelelakian aku(apekah?) lebih daripada keperempuanan,
aku amek kemahiran teknikal.

Ketuk kayu lagi senang der !

7 comments:

  1. hah ! pandai pon ina ! kekek ! hahaha . aku lupe .

    ReplyDelete
  2. haha , apelah kajol :P btw, aku pon rase ketuk kayu lagi senang ;)

    ReplyDelete
  3. tempah baju kawen kat ko boleyy? :P

    ReplyDelete
  4. tya : kan ? hehe:D

    Majed : dah nak kawen dah ke ?? ramai pulak kengkawan aku yg nak kawen sejak kebelakangan ni . haha

    ReplyDelete
  5. rajinnyer, nak tempah baju raya boleh??? hahahah..

    ReplyDelete
  6. hafiz : sorry laa. baju melayu tak blaja lagi . tak taula kalau ade org tuu nak pakai bju kurung . hahaha

    ReplyDelete