CLICK HERE

Thursday, May 17, 2012

Zizan vs Amer ( kegemaran Aid )

Assalamualaikum.

entry ni terhasil bila aku tengok Aid menangis bila ibu paksa die blaja.
Dia menangis sebab ibu suruh belajar time die tengah tengok video Zizan.
Ntah ape yang die suke kat Zizan tu aku pon tak taulahhh !
sebab tu aku tanye,

aku : Aid, kenapa aid suke Zizan ?
Aid : Sebab muke die macam Amer !
aku : hahahahahahaha:D (gelak terguling-guling)

 amer vs Zizan

Actually adelah beberapa orang yang cakap muke Amer macam Zizan.
Bila aku tengok betul-betul, kahkahkah.
lawak sehhh. muke lawak gilorr. 
ade iras-iras lahh. haha.

 aku pon tak tahu mana satu amer, mana satu Zizan. kehhhkehhh :D



amer dan aid :)

so, amacam ? sama tak muke mereka ? :D

p/s, sesuka hati aku
je curik gambo dak amer tanpa izin.
Tapi aku tak kesah sebab tak mungkin die bukak blog ni.
 impossible oke.hehe.









4 comments: