CLICK HERE

Wednesday, May 16, 2012

syukur :)

Assalamualaikum :)

Alhamdulillah . Harini aku dah berjaya dapat lesen ! kehhkehh . Akhirnyaaa . fuhh.
 Memang cuak gile ah tadi .
sampaikan jpj tuh tegur,
''kenapa muka risau jerk ni ? rilek laa "
malu aku. Cepat2 aku senyum sengih-sengih.

kalau tak lulus tadi, memang aku melalak dah wei.
mana tak nye, tunggu turn punyelah lama giler. aku datang kul 7.30 pagi.
Ingatkan nama kene panggil kul 8 lebih camtu. Harini ramaii pulokk yang nak amek jpj test.
Sampai aku tido bangun balik. Tido balik.
Menguap sana. menggeliat sini. Akhirnya nama dipanggil pukul 11 lebih. Dan turn aku pukul 
1 tengahari(atau petang ?).

Dan alhamdulillah dengan kepanasan cuaca yang melampau, disertai dengan kesabaran menunggu, aku lulus.
Tak sanggup wehh nak datang zapcity lagi.

btw, harini hari cikgu kann.
Di kesempatan ni aku nak ucapkan SELAMAT HARI GURU 
kepada guru-guru di :

-tabika kemas lubok china
-SK Alor Gajah 1
-Sekolah agama Paya Datok
-SMK Dato Dol Said
-SMKA Sharifah Rodziah
-kem PLKN teluk sari
-kolej matrikulasi melaka

walau aku tahu mane ade bekas2 cikgu aku nak baca, sekurang-kurangnya
aku ingat cikgu . hewhew.
jeles aku , diorang gi sharodz sambut hariguru harini :( wuwuwu

10 comments:

  1. untunglaa ade lesen :) aku takde lesen lagi kajol .

    ReplyDelete
  2. brape kali test? hehe. sy plak jumaat ni. kali ke 2. bukit pny pasal. haha. nway nk tny, kalau repeat test kt melaka berape ek?

    ReplyDelete
  3. kalau kat zapcity,alor gajah repeat rm55 . kalau yang kat tempat lain tak tau laa pulakk :)

    ReplyDelete
  4. eh, awak sekolah sharifah rodziah? kenal lah nurulhuda borhan? she is my ex-roomate in UM. hehe

    ReplyDelete
  5. huda borhan ? kenal , tapi tak rapat sgt laa ,hehe . ohh ye kee . keciknye dunia ni kan, hehe:D

    ReplyDelete
  6. hahahahhahaha, aku dapat bayangkan dak kajol cakap, oh yeke, keciknye dunia ni kan. hahahha k aku nak gelakkkk hahahahha

    ReplyDelete
  7. ardini : tq
    sab : kau pahal hahhhh ?????!!

    ReplyDelete