CLICK HERE

Thursday, May 5, 2016

Last Day

Assalamualaikum.

So today is a last day in semester 8 and last day as a degree student !
Sedih tak sedih tak haha. Tinggal final exam je sekarang. 
Memang betul2 counting days nak tinggalkan bumi Tembila.
Sebenarnya tak rasa sangat pun minggu last ni sebab busy dengan assignments and reports, poster, thesis correction. It was like busybusybusybusy tetiba eh! dah 5 May dah pun. 

Dan kita tutup hari terakhir kita dengan Poster Day !
Di mana kami akan membentangkan poster projek tahun akhir kami sambil ianya akan dinilai oleh judges yang terdiri daripada 2 orang pensyarah.
Takdelah debor sangat sebab dah VIVA, feeling tu neutral lah. Tak macam masa nak VIVA haritu, nak makan pun takde selera walaupun perut berkeriut keriut lapar haha!


With kak ana, kakakku sayangg,
I sincerely pray for kak ana to get married soon ! Kalau boleh tahun ni jugak tau kak ana hahaha. Kalau tak makin ramai lah adik2 classmates yang langkah bendul hahha.

Menurut pelajar ini yang mengkaji tentang few selected keropok lekor in Kuala Terengganu, keropok lekor Pok Din adalah yang paling sedap kerana telah mendapat markah penerimaan tertinggi di kalangan consumers. Sesiapa yang datang Terengganu bolehlah cari kedai Pok Din, kalah Tok Beng youuu.


With all lecturers !
Tanpa lecturers yang banyak membantu dan membimbing, serta tidak pernah jemu memberi tunjuk ajar sepanjang empat tahun ni, siapalah kami :)

Road to graduation 2016!
Congrates uolls!

No comments:

Post a Comment