CLICK HERE

Wednesday, May 11, 2016

Farewell party : Rooftop BBQ

Assalamualaikum.

Our lecturers, along with staffs and master students/our fellow seniors were organizing a very wonderful, memorable and touching farewell bbq party for us, final year students!
Awwww so sweet sangatt and im so touched. 


 
Madam Liya send gamba ni kat group and we were like "OMG terharunyaaaa". Tak sangka semua lecturers and staffs of foodtech sanggup turun padang potong ayam potong buah buat air dan semua semua la untuk ktorang!

BBQ ni dibuat kat rooftop fakulti, a very romantic perfect place!
Dahlah cantikk dan batch ktorang adalah yang pertama merasmikan tempat ni.









Mana wei nak cari lecturers yang sporting dan baik hati sangat macam lecturers kitorang ni, seriously adik2 kena masukkan Foodtech UniSZA as your first choice in upu (hehe sempat lagi). Serious takkan menyesal sebab bonding uolls dengan lecturer tu sangat kuat sebab kita tak ramai. Tak macam Uni lain yang ramai students dan lecturers, kadang2 lecturer tu tak ingat pon muka korang and the worst is diorang tak perasan pon muka korang haha.
(tapi nak ponteng susah sikit la sebab lecturers perasan je sape yang tak datang tuu hahaha).

Terima kasih lecturers and staffs of School of Food Industry:
Prof Che lah, dr john, dr ho, dr syikeen, madam norlia, dr zarina, dr zai, dr zalilawati, madam hanis, dr shazila, dr zalilawati, Pn husna, en roslan, en faiz, madam izi, en ishamri, dr kamarul ain and fellow seniors! 
*missing en wan and en tarmizan, lagi best kalau diorang ada sobs*

We will miss you all !

p/s,
One paper to gooo !


No comments:

Post a Comment