CLICK HERE

Friday, January 1, 2016

Happy 2016 !

Assalamualaikum.

Kenangan pahit dan manis 2015 : *throwback*


  •  1 Jan - birthday celebration with friends :)
  • Tamat semester 5.
  • Ayah sakit, im so sad at that time, ayah yang selama ni banyak bercakap jadi senyap and i miss ayah so much even ayah sentiasa ada di depan mata.
  • 26 Jan - first day internship. Ayah masih sakit, tapi ayah hantar jugak ke Mamee on my first day. 60 km bak hangg. Aku gagahkan diri bawak kereta hari kedua, tangan menggigil gigil tak putus2 baca doa, alhamdulillah selamat harungi 6 bulan internship ! so proud of myself haha!
  • Start semester 7 - final year.
  • Impian jadi kenyataan ! Dapat jejak kaki ke Pulau Perhentian, kekeke.
  • Mobility program ke ChiangMai.
  • My family selamat menunaikan ibadah umrah.
  • My team got first place for Product Development.
  • Aid pulak masuk hospital, im so sad. again. I cried a lot hahaha.
  • 22nd birthday celebration.
  • Tamat sem 7 ! hehe.

2016.
Alhamdulillah, dah sampai ke tahun baru lah kiter hihi. 
Tahun baru kali ni 'disambut' dengan bosan menunggu last paper hari Ahad ni, lepastu lepak-lepak makan-makan gelak-gelak borak-borak dengan members sambil layan cerita hantu wkwk.
Lastt kita boleh melepak sama2 untuk tahun 2016, tahun depan taktahu lah apa yang aku buat dan dengan siapa pada malam tahun baru lol.

New year pagi hari ni adalah kami cuma ke pasar besar besut yang ada setiap jumaat HAHAHA. Menariknyeee lahhai aktiviti kita. sem ni dua kali je dapat pergi pasar, alhamdulillah tak hujan harini. Dan dan je lepas subuh siap buat air, sementara tunggu air tu sejuk, boleh pulak tidur. syok sangat tido tetiba mommy dengan wa ketuk pintu bilik, dah pukul 8.30 pagi hahaha. Nampak benor bahagia sangat hidup tu kah!

Brunch di gazebo belakang blok ! 
Tak ingatlah pernah tulis ke tak kat sini, kat blok asrama dah dibina gazebo, so memang sesuai lah menjadi tempat untuk melepak-lepak. Kadang2 malam pon duduk2 sini ambik angin. feeling santaii sangat kan haha.

Happy New Year from us, hehe.

So, for this new year 2016,
Hope that I will have the sweetest, Marvelous, Wonderful, Successful and great year ahead, along with all my family and friends ! hihi.

Looking forward for this year, 
InshaaAllah akan bergraduate dan mungkin juga dah ada kerjaya atau sambung study, dan mana tahu, akan menamatkan zaman bujang LOL.

Apa pun, Allah knows best ! Setiap yang ditentukan Allah itu lah yang terbaik. 
Semoga sepanjang tahun 2016 ini penuh dengan rahmat dan kasih sayang Allah, 
aminn :D

p/s,
Tahun 2016 adalah tahun yang ke 7 aku berblogging since 2009!
Since aku start blogging, aku dah berazam akan sentiasa 'menghidupkan' blog ini. 
InshaaAllah. Nanti sampai anak cucu boleh tunjuk blog ni kah ! Love you, .mine.
Tq for always being here for me! haha.

No comments:

Post a Comment