CLICK HERE

Wednesday, January 20, 2016

Random update : sem holiday

Assalamualaikum. 

Random update sepanjang cuti.


Pegi rumah atam main dengan budak ni. Kelly suka tepon rumah ktorg, kalau kelly nak tepon syaratnya kena selepas 12 tengahhari tau. Jangan tepon pagi2, kakak2 semua tengah membongkang hahaha.

FYP at home.
Everytime my family members lalu kat dapur, they will be like "ape bende ko buat ni".
Me : *blank face*

Melawat aid.
Thank god Aid loves being there! He got a lot of nice friends, i mean really nice friends! Budak dorm aid semua bebudak tahfiz jugak and aid cakap percakapan diorang pon semua baik2, takde mencarut ke cakap kasar ke alahh you know lah kan, teens nowadays. Kalau tak mencarut tak sah. Tak sah apa? tak sah hidup kot *hambar
Ramai panggil aid 'luqman podolski' sebab muka diorang sama, and i was like who the heck is luqman podolski. Mungkin bebudak remaja kenal kot, *feeling old*
Hihi asalkan aid suka dan gembira kat sana sudah cukup alhamdulillah. Buatnya dia menangis nak balik, tak ke haru dibuatnye ? 

Going to famous Melaka Premium Outlet, Alor Gajah.
Famous sebab tempat baru kann.
Im so happy and excited sebab akhirnya ada jugak sesuatu yang best dekat dengan rumah aku. haha. Its only take 20 minutes drive from my house ewah nak pergi hari2 pon boleh haha. Tak ambik gambar banyak sangat pon sebab first, dekat je pon no need to take pictures like "bila lagi nak datang sini". Sambil pakai baju tidur pon boleh pegi wkwk.

And second, the weather was so hot ! Kalau nak sejuk kena masuk dalam kedai tapi tak ramai orang ! hahaha. sebab kitorang pergi weekdays. Memang best sebab banyak parking available tapi macam kedai kecik2 tu kitorg tak masuk pon sebab kitorang bertiga ppuan lepastu semua SA adalah lelaki LOL. 

But for me, i love parkson more. Because our all time favourite brands like b.u.m and toms girl takdee ponn. Lagipun shopping kat parkson lebih jimat masa, many choices available and sejuk haha. Tapi kalau nak bergambar sambil shopping sambil enjoy2 discount tu bolehla datang sini.  The buildings sangat cantik wei, hipster sangat hihi.
Tapi tak puas sangat jalan sebab haritu saja datang nak jenguk2 je, InshaaAllah we will come again huhu.

p/s. cuti dah habis.


No comments:

Post a Comment