CLICK HERE

Tuesday, December 29, 2015

twenty two wishes

Assalamualaikum !
Hey, its my 22nd birthday on 22 Dec 2015, Alhamdulillah.
Nothing much happened on my birthday because i just stucked in my room studying for final exam. 
see, late post about my own birthday lol.

kurang asam betul ada orang cakap gambar ni nampak je kurus tapi bila tengok depan2 rupanya gemuk. Cisss ! 

Early birthday celebration.
Tq korang ! belanja kek dan kfc hehehe.

Last sambut besday ngan 4 orang budak ni haha sobs :(

Tq ani ! budak sebelah meja time form 4 ngan form 5 ,budak dorm, member and my bestfriend ! 
not to mention, another my bestfriend, Ummi ! ummi tak pernah lupa aku, tak kira lah besday ke tidak. cewah ummi mesti terharu kalau dia baca ni lol. Tapi really i adore her as a good friend. Orang cakap kawan memang ramai, sahabat kita susah nak jumpa. but for me, ummi is really my sahabat. Tq mi !

ayah paling comel sebab tetiap tahun hanta wish yang sama. hihihi. 
takpe, yang penting ayah ingat kat akak, sayangg ayah ! 

Tq wahida !

Tq wani !

Tq kak ana !

Tq mommy muah muah !

Tq, i love and miss you !

Tq zuhaira !

Tq ibu !
tahun ni mesti ibu tak sempat edit gambar, ibu google je kan hihihi.
takpela, ibu cakap ade kek kan nantii kehkehkeh, love you !

And to my girls siblings (dua orang boys tak wish langsung, hampeh!), my classmates, my damsel members, facebook friends dan lain2 ,
thank you so much !
May Allah bless!

p/s,
dah habis 5 hari azab pening tak cukup tidur menghadap nota siang malam sebab 5 papers berturut turut !
tinggal satu paper je yang tak payah study sangat pon kekeke.
Time untuk kemas bilik yang dah macam sarang tikus sebab busy exam kkkk.


No comments:

Post a Comment