CLICK HERE

Sunday, January 3, 2016

End of semester 7

Assalamualaikum.

Officially finished our second last semester!
*kesat kesat peluh*
Lega betul akhirnya dapat jejak kaki kat Melaka tanah airku yang dirindui haha.


Muka muka nak balik kampung.

Sebelum balik, kitorang sambut becoming besday for Kak ana !
Happy 25th birthday kak anaaa. 
Hish tak percaya rasanya ada classmate yang dah berusia 25, ada classmate yang dah nak kahwin, dan diri sendiri dah 23 tahun wahkahkah.
singkat je sebenarnya hidup ini, tu lah orang cakap Life is short, make it sweet. Gituu kan.

Tapi sebenarnya cuti 3 minggu ni takdelah rehat sangat pon, ada benda yang nak kena settle about my final year project walaupun mungkin aku tak balik awal macam classmates yang lain. Rasa excited pula hahaha walaupun ianya memeningkan kepala tapi bukankah ianya satu cabaran supaya kita menjadi lebih kuat ? Bagi aku, ini baru sikit berbanding cabaran yang akan kita hadapi nanti. Banyak lagi hoi cabaran hidup. So pls think positive, sorry to say im quite annoyed with negative people yang asyik merungut. Macam nak panggg je muka ko tu bagi senyap haha. Instead of merungut rungut, isnt it better to do your works and solve your problems silently ? everyone have their own problems, even i got soo many problems that i didnt really tell anyone about it. 
For me, just follow the flow. Just try our best.
Okay ? 

p/s
Banyaknya plan dalam kepala ! ><

No comments:

Post a Comment