CLICK HERE

Saturday, January 9, 2016

Sunday

Selamat berhujung minggu semua.

Kami kat rumah hanya melepak lepak merehatkan diri. Malasnya lahhai nak keluar. Haritu time kat Terengganu kononlahh macam2 plan, last2 tersadai je kat rumah wahhaha. MPO yang dekat tu pon tak pergi2 lagi. Biasalah anak dara pingitan memang macamni duduk saje asalkan ade wifi sudah cukup membahagiakan haha.


ibu ngan ayah belikan late birthday cake, hahaha.
Tq ibu ayah !
Kitorang setiap kali birthday tak celebrate pun semenjak masing2 dah besar. Cuma beli kek, ambik gambar lepastu makan. Takdelah pasang lilin ke, belon2 ke, nyanyi2 ke ape. Bila dah besar tak kisah sangat pun besday tapi mesti nak kek, sebab saje2 boleh makannn, ade kenangan yang penting dan saje bolehlaa menternak serba sedikit kolesterol =,=

Have a great weekend everyone !

Random:
Even aku suka tulis blog, i never wrote about something personal or how i feel about that person, this person. Mungkin sebelum ni pernah kot tapi bila makin lama dah makin matang memang aku takkan tulis dah benda2 macamtu, i will just write about my life only (yang ianya boleh dikongsi). Bukannya things like my personal feeling, love life ke, feeling butthurt ke ape. Kalau nak diikutkan banyak kot aku tak puas hati dengan orang! hahaha. Tapi that's not me. And not everything need to be shared, i hate that.

Kalau baca entry lama-lama dulu mesti gelak je and was like 
apehalakumacamtudowh *facepalm*

No comments:

Post a Comment