CLICK HERE

Tuesday, September 11, 2012

semusim bersama seabad terasa.

Assalamualaikum.

9 sept 2012.

yeahh ini kira macam orientasi kecil-kecilan.
ntok kite-kite je budak foodtech.
hewhew.
kakak dan abang fasi sangat baik dan sporting.
sepatutnya harini dah start kuliah tapi kitorang pergi ice breaking dekat
taman panorama, terengganu.
tak tahulah aku taman hape benda nya tu, macam taman rekreasi lah kot.
so kat sini kitorang diperkenalkan pada dekan,timbalan dekan, para pensyarah,
kakitangan apa sumer lah yang terlibat dalam fakulti teknologi makanan.



dekan fakulti, prof che abdullah abu bakar.
orangnya sangat baik dan penyayang, suka buat lawak pulak tu.
paling best, aku dapat group dengan prof untuk mentor mentee.
yuhuu boleh bodek2 nak markah lebih lah eh ?
kekekeke.
prof ajar kitorang subjek intro to foodscience and tech for this semester.

sesi ice breaking.

 our class. 38 siswi, 2 siswa. omnomnomnom.
untunglah automatik si azim teruih dapat jadi ketua.

we love foodtech !

still belum kenal habis bebudak dalam kelas tu.
agak janggal sebab kat matrik dulu semua sebaya, kat sini ada kakak.
maksudnya lepasan dip atau stpm yang lebih tua dari kita.
so sebelum nak berborak kena tahu umur dulu. kalau lagi tua, panggil lah akak, ye dok ?
kuikui.
sebab kelas kitorang 40 je, maka tak dapatlah nak kuliah dalam dewan
kuliah utama. huu. baru teringin nak belaja dalam
dewan. nak tidurlah tu lol.

nak jenjalan kat terengganu pehlisss tapi takdok masa lagi.
haihhh.

No comments:

Post a Comment