CLICK HERE

Tuesday, September 18, 2012

ini namanya pengorbanan ^^

Assalamualaikum.

masa : 1 p.m ketika matahari tegak dan terik atas kepala .
siap berpayung hah, kalau tak dah pengsan
manahan kepanasan. fuhhhh.

lepas habis kelas hubungan etnik, kelas prof pukul 2 petang dibatalkan.
maka kami berempat dengan gigih meredah
panas terik ke book garden untuk mendapatkan sebuah buku titas. haha.
dahlah tersalah jalan, kitorang pilih jalan yang jauhhh dan yang paling memalukan, kat jalan tu
kitorang berempat je macam orang gila jalan tengah2 panas.
student yang berkereta pandang pelik kat kitorang dan ada yang gelakkan kitorang.
aisehh. nasiblah kann.

book garden unisza terletak di hepa,
sangat jauh nak jalan tapi kami gigih. kehkeh.
maklumlah, namanya pon student. kena berkorban lebih sikit, ye dok ?
book garden tutup pukul 4 , sebab tu kitorang pegi tengahari haha.

tu diaa unisza book garden.

eksaitednya dapat pegi sini first time, pastu dalamnya macam popular.
almost semua benda ada. terubat sikit rindu pada popular hehe.
ada banyak novel, tapi novel piya yang aku pinjam ni pon takde masa nak baca.
toksah berangan lah kan nak beli novel baru.

memang konfem pergi sini paling kerap pon sebulan sekali.
memang tak larat oii nak jalan.
ini namanya pengorbanan ^^




No comments:

Post a Comment