CLICK HERE

Thursday, July 12, 2012

upu result


NAMA:'AQILAH KHAIRUNNISA BINTI HASAN

TAHNIAH!
Anda telah berjaya ditawarkan program pengajian seperti berikut:
KOD PROGRAM:DY01 
NAMA PROGRAM PENGAJIAN:TEKNOLOGI MAKANAN
:UNIVERSITI SULTAN ZAINAL ABIDIN (UniSZA)
URL SURAT TAWARAN:http://www.unisza.edu.my/tawaran
 
CATATAN : Calon boleh mencapai Surat Tawaran melalui laman web IPTA mulai 16 Julai 2012 (Isnin)dan Calon WAJIB mengesahkan SETUJU TERIMA TAWARAN sebelum 22 Julai 2012.
ehhh buruk pulak aku nengoknye.
penat aku edit2 background n text colour . LOL.

Alhamdulillah .
Oke fine, actually takde perasaan . 
  Even aku mengharap U yang dekat sikit,
dah kat Terengganu jugak rezeki aku. 
Lagipun dak Sharodz ramai kat sana, ade jugak kawan . haha .

Boleh start menggoogle apakah itu food technology .
Kawan aku cakap, masyukkk ohhh course ni.
Ada yang cakap susahh ohh course ni. Tapi itu namanya cabaran.
ecewah .

Mula-mula rasa down, tapi bila dapat tau, ramai yang
dapat kos lelong, dapat kos yang diorang tak nak, aku bersyukur sangat.
At least course yang aku dapat ni bukan course lelong,
choice aku sendiri, second choice aku.
actually aku nak course dietetik(first choice).
Dengan harapan study kat fakulti perubatan, dapat jumpa doktor hensem serta ohsem. wahhaha.
oke fine, niat tersimpang jauh, patutlahh tak dapat=.=

Nampaknye aku ngan amer sama-sama dapat kat Terengganu.
aisehhh.
Takdo negeri lain ke.
Ada hikmah,
moga kemasukkan aku ke unisza mampu jadikan aku seorang graduan
yang bukan berjaya di dunia je, tapi di akhirat jugak :)
Allah knows better .
Alhamdulillah :)







3 comments:

  1. Tahniah kajol..
    InshaAllah bukan degree di dunia, akhirat juga,,
    Aminnnnnn :D

    ReplyDelete
  2. Kite dapat kawan blogger lah !!! ^^,

    nak facebook boleh ? hehe

    ReplyDelete
  3. majed : tahniah jugakk kat kauu . aminnn:D

    Haikal : okay. boleh ja.

    ReplyDelete