CLICK HERE

Tuesday, July 9, 2013

salam ramadhan 1434H

Alhamdulillah alhamdulillah.
Allah masih memberi aku nikmat usia untuk berjumpa sekali lagi dengan ramadhan untuk tahun ini ;)
Let's doing ibadah as much as we can sebab siapa tahu ramadhan ini ialah ramadhan terakhir kann ;)
walaupun ramadhan tahun ini aku agak busy ceewaahhh Allah masih memberi hari malam yang sangat free untuk melakukan ibadah.
Sama-sama lah kita, inshaa Allah ;)

contoh amalan yang boleh dilakukan sepanjang ramadhan dan bulan seterus seterusnya dan semoga istiqamah lah hendaknya huhu :)

p/s-
aku nak wujudkan 'diari ramadhan' untuk ramadhan kali ini, Inshaa Allah.
Entry berantai berupa cerita sepanjang ramadhan.
huhuhuhu. Mood menulis blog kembali diaktifkan ! 
Rasa macam segala kepenatan(tah apa yang penat tak taulah den)
 seakan-akan hilang bila aku lakukan sesuatu yang aku sukai iaitu blogging.

stay tuned silent readers ! :P



2 comments:

  1. Assalamualaikum, selamat berpuasa jugak ye akak.! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam. selamat berpuasa ;)

      Delete