CLICK HERE

Sunday, July 21, 2013

Diari Ramadhan 3 : 12 ramadhan

Alhamdulillah. 
pejam celik pejam celik dah masuk ramadhan ke 12.
rasa macam sekejap sangat masa berlalu.
Ramadhan kali ni pun banyak dihabiskan dengan buat benda yang sama setiap hari dan 
tahun ni rasa macam berkualiti sikit cuti aku.
Siang pi keje, malam tarawih. Masa rasa sangat pantas berlalu. 
tinggal 18 hari je lagi sobsob. 

Semalam besday amer, tapi dia pergi keluar sampai subuh baru balik =,=
so kitorang celebrate lah harini, sebelum dia balik bangi.
Kebetulan kawan dia pun ada sekali. 
Kesian dak amer, jarang sambut besday dia sebab dari kecik dah duk jauh kahkahkah.

selamat hari jadi amer ;)
sweet 21, semoga menjadi insan berguna ;P
Gambar empunya kek takde sebab eksklusif. tidak boleh sewenang-wenangnya ditampilkan di khalayak =,=

p/s - Kalau unisza tak buat hal, inshaallah esok result sem 2 keluar. Entah kenapa aku tak rasa apa-apa pon ntok result kalini. Agaknya sebab takde masa nak fikir haha. Bajet busy benor. Bila tgk memasing bising2 pasal result kat fb n twitter baru teringat.
Kalau result okay, iolls update :P Tak okay pun iolls akan update jugak.

Selamat beribadah !

1 comment:

  1. ucapan kau untuk Amer tu macam.............................

    okbye.

    ReplyDelete