CLICK HERE

Thursday, July 25, 2013

Diari ramadhan 5 : online shopping


Kalau anda takde masa nak shopping, take a look at these two chosen websites. By me. hahaha.
online shopping ni best tau, tidak perlu bersusah payah bersesak dengan manusia, hanya duduk santai di rumah sambil menunggu posmen datang hantar barang anda.
Like a boss gittewww.





Me got one from thepoplook untuk hari raya! free shipping dan pantas pulak tu. harini bayar lusa dah sampai. haha nama pun pos laju kan. Kalau lembab haruslah ditukar nama kepada pos lembab agaknya.

kedua-dua websites kat atas ni ada sertakan sekali ukuran setiap baju yang diorang jual. So takdelah masalah takut tak dapat saiz yang sesuai dengan badan kan. Ambik jelah pita ukur then ukur badan memasing senang cerita. Baju kat sini cecantik sampai rasa nak beli semua haha. Kalau tak caye, sila tengok sendiri.
Btw artis2 dan bloggers terkenal pun pakai baju dari kedua websites ni. So kalau nak fefeeling glamours tu bolehlaa try beli satu uollss.

Aku tengok kat fb baaanyak sangat orang berjualan baju raya online. Makin rancak dan makin menjadi-jadi pula sejak nak raya ni. Tapi hati2 agar tidak tertipu yer kawang kawangg.

Tudung bawal kangaroo murah, follow IG @gadies_hijau.

Happy shopping everyone !



No comments:

Post a Comment