CLICK HERE

Thursday, January 24, 2013

Birthday basi

Assalamualaikum.

Kenapa aku mengkategorikan sebagai birthday dah basi ? sebab
dah sebulan berlalu besday aku ( tahun lepas punya pulak tu !) , baru lah dapat kek.
kesian pula kepada diri sendiri.
cupcakes yang di order dari atam.

ibu cakap ni cupcakes sempena besday saya tahun lepas.



Lepas tu saya  tanya,
''lahh kenapa takde tulisan ?
Patutnya letakla huruf2 atas ni. epy besday akak ke, apa ke blablabla''

Lalu ibu pun tulislahh tulisan atas kotak ni.


haha punnn bolehh.
Jadilahh tu.
Dah masuk tahun umur 20 dah, tak perlu nak mengada sangatlah kan.
hahaha.


birthday cupcakes.
coklat + cheese.
nyummmy sangattt.



baby khalisha. omeyyy. haha tembam bam bam.
 omaigod geramnyaaa.



amca budak mengada.
 takut sangat orang nak amek adik dia :P





3 comments:

  1. lorr....ibu x ckp pun kek tu utk b'day akak....atam pun buat so-so ajerlah....hahahaha

    ReplyDelete
  2. cukup-cukupla... dah 18X sambut besday, baru kali ni sempoi-sempoi
    he he

    ReplyDelete