CLICK HERE

Wednesday, August 8, 2012

wordless wednesday

Assalamualaikum .

my second baju kurung. harimau bintang lagituww :P

dah buat pegi semayang terawih, selalunya pegi terawih pakai seluar tidur je haha!
hari ni last pegi klas menjahit kat sewing training centre.
sebab tinggal seminggu je lagi, pastu lepas raya memang takk ah aku nak datang.
seminggu lepas raya dah pegi daftar :(
cikgu cakap, nak datang potong baju lagi boleh je. datang anytime :P

insyaallah, semoga ketemu lagi satu hari nanti ( sambil
buat muka suci, kekonon teruja nak jahit lagi satu baju >< )

okay, nak tumpukan perhatian pada borang2 lak.
aku perhatikan semua bz giler, aku dengan ptptn tak isi lagi, borang2
tak lengkap lagi, belum buat pengesahan lagi blablabla.
sekarang ni baru terasa 'bahang' nak masuk u .
ohhh lambatnyaaa aku !

1 comment: