CLICK HERE

Tuesday, June 5, 2012

June Holiday part 1

Assalamualaikum.
Malam ni, En Hasan's family(termasuk En Hasan skali as driver . haha)
 akan bertolak ke Penang untuk menghabiskan sisa-sisa cuti yang terakhir.
Ini adalah kunjungan kedua kami ke Penang lepas kami bercuti ke sana tahun 2002,
10 tahun yang lepas. aku ulang,10 tahun lepas. hik3.

masa tu Aid pun tak lahir lagi, arwah atuk pun masih ada . kitorang empat beradik semua masih
berskirt atau bergaun (aku start pakai seluar bila dah darjah lima.sebelum tu, memang kitorang semua
hanya berbaju kurung dan berskirt atau bergaun.gegel gilerr, kan? :p)

 ibu sendiri yang buat gaun kitorang, semua pesen sama plak tuu!
so all  En hasan's daughter time tu memang macam boria. kehkeh.

apa-apa pun, amer tak ikut sebab cuti sem U mana sama ngan
cuti budak sekolah. OMG, aku pasti lepasni aku pun akan menerima nasib yang sama
macam Amer. tsk tsk tsk .

insyaallah part 2 akan diupdate lepas balik ke rumah nanti.

No comments:

Post a Comment