CLICK HERE

Wednesday, March 27, 2013

Happy Birthday Mummy ;)

#Dayah #Penang #sweet20 #27March #FantasticFour #uniSZA #Love

Saya doakan mummy diberikan umur yang bermanfaat dan dimurahkan rezeki selalu,
sentiasa di bawah lindungan dan rahmat Allah swt, diberikan jodoh yang sweet :P , dan bahagia selalu. Dah 20 tahun takpayahlah asyik nak homesick jer :P

Kenapa mummy ? sebab Dayah paling tua antara kami berempat lepastu
suka berlagak kekonon dia paling matang dan mengaku dia tu mummy kitorang.
menyampahnyew heuheu.

So sorry mummy. Kitorang terpaksa celebrate seminggu awal sebab busy ;(
Ada berderet tests dan presentations.
Time nak balik ni lahh banyak test =,= nampak tak permainannya di situ ?

Tapi sempat buat birthday prank kat Dayah. hihi padan muka.
Plan last minit, nasib baik menjadi jugak.

Dayah terharu tauu. dia nak nangis tu tapi dia tahan je.
Takpe mummy kami pahamm haha.

Happy Birthday Dayah a.k.a Mummy !

mood aku hari ini : kelihatan bahagia tapi dalam hati hanya tuhan yang tahu.



No comments:

Post a Comment