CLICK HERE

Monday, March 18, 2013

[pictures] MIFT

Kali ni, dak qila malas nak tulis pepanjang sangat.
Tepek gambar je.
Kan orang cakap, a picture is worth a thousand words.
harhar.

-Gambar tidak disusun mengikut kronologi-

Product Development - UCSI, UPM, UiTM

Para volunteers hewhew.
Laman selera ni cantik gilaaa tapi sayangnya baru first time digunakan 
sempena majlis ni. sayang je tempat secantik ini disia-siakan.

Persembahan choral speaking dari first year students.
Berlatih 3 hari je dan kitorang dapat performed dengan baik, alhamdulillah ;)
Special credit to shiero :D

Product Development - uniSZA dan UMS

Gambar volunteers haruslah ditepek berulang kali.

Dinner dan bbq. semua bebudak first dan second year yang buat. Gambar pun tak banyak
sebab kelam kabut  dan busy dan tak sempat amek gambar ;( so sad.
Yang paling sad tak dapat pun makan ayam bakar, makan sisa2 yang dah hangus jer.
 sedih tak ?
Siapa cakap org yang jaga makanan dapat makan lebih ? :P

p/s - 
Actually banyak lagi pertandingan lain eg poster, foodbowl quiz, oratory dll.
 tapi yang paling menarik dan tertarik mestilah product development,
participants mencipta makanan baru. Kreatif sesangatt !
Tempat pertama dan kedua dibolot oleh UPM, sempat merasa dodol aiskrim yang diorang cipta. memang sedapp, kalau dikomersialkan konfem laku haha.

Tamat sudah MIFT, back to normal life.

No comments:

Post a Comment