CLICK HERE

Wednesday, April 3, 2013

Cara hilangkan stress

salah satu terapi untuk menghilangkan stress ialah dengan melakukan aktiviti2
yang dapat menyihatkan badan. Disebabkan segan nak berjogging keliling U, maka
berbasikal adalah pilihan kami. 
sekarang ni dah macam addicted pula main basikal. sikit2 nak pergi gym. sikit2 nak main basikal. sikit2 nak timbang berat. mengada kan?
main basikal best tau, dapat usha awek hensem. eh?

Di samping dapat mengurangkan stress, berat badan juga dapat dikurangkan
hihi. Barulah kalori yang masuk seimbang dengan kalori yang keluar.
Ini tidak, berkalori-kalori masuk dalam badan tapi tidak langsung dikeluarkan. Akhirnya menjadi lemak. Lepastu gemuk. Lepastu stress kahkah.


p/s 
selamat bercuti kepada rakan - rakan seperjuangan.
Cuti cuti juga, naik je cuti midsem ini masih berlambak test, kuiz dan presentation
sedang menanti.
so takpayah nak cuti sangatlah yer kihkih.
saje je nak spoil mood cuti masing2 :P

No comments:

Post a Comment