CLICK HERE

Thursday, March 21, 2013

Tahniahh !


It's already 2 a.m and i'm still infront of this laptop doing my works yang takkan habis rasanya.
Kerja banyak bak hanggg nak tidur pun tak lena tau dok ? kihkih.

so harini result spm 2012 diumumkan.
Congratulations nunun dapat straight 11 A's.                                       
Tahniah ibu dan ayah ;)
Kami semua berjaya kerana kamu berdua. Tanpa doa dan dorongan ibu ayah, siapalah kami. sebenarnya pendorong kejayaan kami semua yang paling
terbesar mestilah ibu ayah ;)
Terima kasih dan tahniah ibu dan ayahh sebab bagi aku merekalah
 ibubapa terbaik didunia ini. Kami semua janji akan terus buat ibu ayah bangga dengan kami.
sobs ;( sedihlah pulak. *crying*

Dahlah stress banyak kerja, stress dengan study, hormon pulak tak stabil, makin sensitif pula aku di malam yang hening ini.
wuuuuu kitew stress sangatt. tension sangattt.
Takpe, dah nama pun belajar kan. Mana ada benda yang senang ;) *pujuk hati*

Tahniah juniors sharodz. 14 org straight A's.
Tempat ketiga dalam melaka. Daebakkk !

Kepada awak yang sedang bersedih, janganlah rasa down sangat k ;)
Janganlah kecewa sangat sampai lupa untuk ucap syukur pada Allah. Ingatlah, Allah sebaik-baik perancang. Dia lebih mengetahui apa yang tidak kita ketahui.
Tak mungkin Allah memberi sesuatu yang tidak baik pada kita. Mungkin harini kita tak nampak hikmahnya, tapi suatu hari nanti, pasti ;)
SPM bukan segalanya, ia bukan sebuah pengakhiran. ia sebuah permulaan.
Permulaan pada sebuah kehidupan yang masih panjang.
Chill k ;) 

alahhh, rileks je dah lahh!
Kak qila ni tak dapat straight pun , spm bengkang bengkok pun dapat jerw amek degree.
Walaupun foodtech jerw, tak daebak macam medic, pharmacy etc kitew suka tau. 
Syukur sangat Allah letak aku di tempat yang betul.

Dahh kak qila banyak kerja ni hahh. Tak boleh bertapa lama-lama dekat sini.
Chillax !

2 comments: