CLICK HERE

Wednesday, October 3, 2012

first semester.

Assalamualaikum.

actually takde benda nak update. tapi internet kemahen laju sampaikan
keinginan nak buat benda lain terpadam.

assignment titas kena reject weh. sadis sungguh -.-
kena buat semula, lepastu for ethnic relationship subject, kena buat
video. yang ni lagilahhhh ! menuntut kesabaran dan kekreatifan yang amat amat tinggi.

okay okay baru teringat tak update lagi pasal subjek-subjek teknologi makanan
untuk semester satu ni.
ada 6 subjek, 15 kredit hour je seminggu.
sikit weh.gimme more !ahaks berlagaks. tampar kang.

-ethnic relationship
-tamadun islam dan tamadun asia
-english for communication I
-introduction to foodscience and technology
-basic food microbiology
-physical inorganic chemistry

nampak senang? ha ah, memang senang hahah.
mind set cakap senang, senang. nanti jadi senang.
kalau cakap susah, susah nanti jadi susah. cehh.
 new qila. kalau dulu negatif memanjang, sekarang positif memanjang.


best tau ambil course ni, sebab banyak belaja pasal makanan.
paling best subjek foodscience la. banyak melawat kilang-kilang
makanan apa semua.
subjek lain just masuk lab buat report. bosan. hahah.
best weh makanan.
asyik makan je. nyummmyyy.

lepasni akan ku update tentang cara-cara membuat roti
yang kitorang akan belajar esok, insyaallah.
bukan buat bodoh bodoh tengok resipi kat google atau buku resipi.
ni cara dari makmal punyaaa ! ahah.
lepasni bolehlah aku buat roti, jual sepanjang cuti sem lol.
sem 1 kena buat roti, dah third year nanti lagilahh. kena sembelih ayam. makkkk !
nasiblah kan. sape suruh kau ambik food tech -.-

ohh ya! kampus gong badak takde lab.maka kami kami
yang memang memerlukan lab kena pergi kampus kota. 20 mins from here kalau tak jammed.
seminggu kena pergi sana 2 kali.
penat weh. balik dah petang. dengan jalan jammed lagi haduii. pening lalat jadinya.

kat kampus kota :)

kampus kota ni kecik je, ntok bebudak perubatan dan sains kesihatan.
best weh, ramai bakal doktor hengsem hengsem.
bukan aku cakap, dayah yang cakap. dia cakap kalau kat kampus kota kena
jaga perlakuan. sebab ramai doktor hensem lol.



p/s- ada karnival di unisza sekarang ! seronokk !
baaanyak sangat baju tudung novel yang murah murah :P






No comments:

Post a Comment