CLICK HERE

Thursday, October 25, 2012

{pictures} Random.

Assalamualaikum.






With Chiang Mai University students :)
They are sooo adorable. cute gilaa mehh. Persembahan mereka pon hot hot belaka.
sexyyyy ! ><
Persembahan dari kami pulakk ( not including me! ),
persembahan yang memperkenalkan budaya melayu pada mereka spt tarian zapin etc.
ohh ya. fakulti teknologi makanan unisza memang ada jalinan
kerjasama dengan Chiang Mai University peringkat antarabangsa. so haritu diorang visit unisza dan kilang-kilang
sekitar terengganu( kot?) aku main tulis je tapi haritu nampak mereka kat pasar payang:)

students unisza pon berpeluang jugak pergi Chiang Mai Uni, tapi third year nanti lah.
yang first year ni duduk diam diam kat unija tu sudah lah yer :P

AND lastly,

BANJIR DI UNISZA -.-
hujan pagi petang siang malam tanpa mengira waktu.

busuk gilaa
sebab actually air longkang tersumbat sampai melimpah lol. Terpaksa jalan
terjingkit jingkit sambil mulut tercebik cebik geli sambil angkat kain tinggi tinggi.
wahhahaha.

p/s- random update untuk minggu lepas.
Banyak test last week, sampai tak sempat nak update blog kununnya lahh.

Oh hai, saya sekarang menggunakan wifi baru Hasan_Baharim
di rumah. Di rumah bererti di Melaka.
 wooohooo.
miss ibu ayah, siblings, home, foods, miss every single things here !



No comments:

Post a Comment