CLICK HERE

Sunday, December 20, 2015

Pray for Aid


Kesian my baby boy, kena kuarantin kat hospital akibat suspek mers. Huwaaa.
since yesterday kalau teringat aid je mesti aku sedih giler haha.
lagi2 kalau dak amal send gambar dia, muka dia sedih je. Lagi aku bertambah sedih.
Dahlah jauhhh takleh tengok dia. 
and tak boleh sesape pon teman dia kat hospital. huwaaaa.


Get well soon baby !
Akak will always pray for you, 
hope to see your smile soon.
XOXO.

updated: 22 dec 2015 (my birthday lol)
Alhamdulillah, aid dah discharge yeay!
Terima kasih pada sesiapa yang doakan aid. aid dah balik rumah(perut masih buncit hihi) dan boleh ketawa yeayyy that's my babyy.

so sweet pejabat ayah siap bagi bakul cokelat. mesti dak beng yang habiskan semua cokelat =,=

p/s
For cute DIY gifts, just click the banner on the top of my blog to purchase now!

No comments:

Post a Comment