CLICK HERE

Thursday, January 1, 2015

Happy 2015

Assalamualaikum. 
First post in 2015.
another year to gooo.
harap tahun ini lebih baik dari tahun sebelumnya. 

Tahun baru kali ni disambut dengan surprise oleh kengkawan yang x sempat celebrate besday aku haritu heheh.
thankyou soo much !
tak expect pon korang nak celebrate sebab dah lambat sangat daa ni. Aku pon dah masuk 22 tahun da :p
apa pun terima kasih kawan-kawan. Hanya Allah mampu balas segala kebaikan, keikhlasan, kejujuran, macam2 ke lagi sepanjang masuk tahun ketiga aku kat unisza ni. Haha.
sobs ada lagi sekali je lagi celebrate besday dengan korang inshaaAllah. 

Ni terakhir lah gathering macamni sebab masing2 tengah busy nak exam, habis exam je semua tak sesabar nak cabut lari balik rumah. Amboih.lepastu pergi li 9 bulan kot kte x jumpa ; (
korang jaga diri elok2. I will miss you ollsss. Cewah.
harapnya naik final year nanti semua orang stay dengan perangai sengal tu. Jangan nak matang sangat tau haha. 
dan jangan kawen awal sangat. Lol.



Baru lah rare party dengan baju tido.

Rasanya my 23rd birthday nanti aku celebrate dengan siapa eah. Hihi.

Update exam : 3 papers lagi !

No comments:

Post a Comment