CLICK HERE

Thursday, January 15, 2015

Bye Semester 5


Assalamualaikum.

Perghh bakpe lambat benor babai kat sem 5 ni hahaha.

Balik je kemas bilik kemas barang maklumlah nak bertapa kat rumah lama, kena lah kemas. Selalunya balik sekejap2 je memang tak lah nak kemas. Dan ayah tak sihat, kena hantar bebob(nama manja aid yang terbaru untunglah dah darjah enam pun ada nama manja ) pergi sekolah. Teman ibu pergi kedai haha. Ohmygosh, i cant handle manual car dahlah jalan jammed pagi2 dah tu kat kawasan berbukit pulak tu. Ko ghase ? tipu lah tak mati enjin haha. Alhamdulillah lama2 okay jeh. cuma kena berani dan kena cool je haha lol.

Haritu final year and third year students buat farewell party ntok Prof Ishak ( biostatistics lecturer) . Prof dah bersara, goodbye prof. Terima kasih mengajar kami walaupun satu sem je :) InshaaAllah ilmu yang prof beri akan dimanfaatkan sebaik mungkin.


With lecturers.

With prof ;)

Kena letak gamba kak ana satu hehe. Babai kakakku yang cantik dan lemah lembut. hehe. Kak Ana ex diploma, so dia tak pergi LI , akan join senior sem 8. Kesian kak ana. Jaga diri elok2 deh tanpa kami hikhik.

Budak berempat ni wajiblah ambik gamba. Wahida dah balik awal, kitorang nak tunggu bas malam ni so alang2 tu ambik gamba dulu lol.

OMOOOO ! MY FAVOURITE !
Aiskrim pulut ! sebelum balik, kena beli aiskrim pulut dulu sebab nanti terkenang kenang terindu rindu maklumlah lama nak tinggalkan besut nih 
haha.
Kombinasi hebat pulut+roti+aiskrim+kacang+kismis+susu=RM2-3 sahaja.
haha.



Tak sabar dan nervous untuk menantikan semester 6 yang pastinya semester paling mencabar ! Yang best adalah satu sem tak payah pening kepala study untuk test lah, assignment lah, final lah haddoi.Tapi pastinya cabaran lain yang perlu dihadapi.

Stay tuned !




No comments:

Post a Comment