CLICK HERE

Sunday, May 5, 2013

PRU 13


Entry ini tiada kaitan dengan politik lol.
Cuma membazir je snap gambar tapi tak diupload kahkah.
Aku malas dah nak upload gambar kat fb, 
kalau upload kat sini just family dan kawan2 rapat je yg baca so lebih 
secure lah kan ;)
It's not like my fb acc hanya kawan dan family je arghh nanti kalau ada 
masa akan ku delete org tak dikenali.

Kat Terengganu di mana-mana saja ada replika ni. Macam-macam bentuk.
Kreatif ngatt !
saya cadangkan buat kat Melaka jugak eh?



Kemeriahan PRU 13 di Terengganu.

Lokasi : Kampus kota uniSZA.

Actually baaaanyak lagi replika tapi tak sempat snap je.
Haritu kitorang pusing keliling Ganu
( Takdelah keliling sangat, yang dekat2 unisza je Batu Rakit, wakaf tengah dll )
macam2 replika ada. comelllll. 
Sukaaa ngatt !
seriously first time tengok benda ni, sebab kat Melaka takde pun ? hihi.
Sempat ambik gamba yang biru je, yang hijau putih warna2 lain tak sempat pun :P




Selamat mengundi.

buatlah PILIHAN yang BIJAK dan BETUL. undilah seseorang CALON itu berdasarkan AKHLAK & PERIBADI beliau dan TELITILAH MANIFESTO parti yang ingin dipilih. INGAT, setiap undi anda, ada nilai DOSA dan PAHALA, mengikut KESAN yang akn berlaku kpd negara. walau apa BANGSA pon calon itu, lihatlah PARTI yang diwakili dan MANIFESTO parti tersebut, adakah ianya membawa IMPAK yang BAIK, untuk kita buat pilihan untuk UNDI.

Yang tak mengundi juga yang untung sebab dapat tumpang sekaki
sekali bercuti :D

p/s - 
lambatnya aku buat entry ni ? masing2 sibuk perang politik, tapi aku sedang berperang dengan diri sendiri sebab argghh assignment banyak tak siap lagi !



2 comments:

  1. When someone writes an post he/she maintains the image of a user in his/her brain
    that how a user can understand it. Therefore that's why this post is outstdanding. Thanks!

    Visit my website ... additional hints

    ReplyDelete