CLICK HERE

Monday, May 27, 2013

Busu's wedding @ Terengganu


24 Mei 2013.
Busu Zaini kahwin akhirnya, pakcik terakhir yang kahwin.
Eh? ada lagi sorang pakcik tak kawen lagi.
Acik cepatlah kawen eh, kalau boleh pilih orang Terengganu supaya sumorang datang sini lagi LOL.
Takpun orang jejauh lah, utagha ka, boleh kita pi konvoi reramai haha.


uwan ada sekali :D


Aku rasa Terengganu ni dah jadi rumah kedua bagi family aku.
Mana tak nya, tetiap tahun datang sini. Tahun sebelumnya hantar amer, tahun yang sama jugak datang untuk bercuti. tahun lepas hantar aku, tahun ni busu kawen. Kalau fikir lagi, tahun depan amer pulak konvo inshaallah. Tak ke tetiap tahun datang sini ? sampai kan Terengganu yang jauh gila
ni rasa macam dekatt je kan sebab dah datang bebanyak kali ? HAHA.

Bak kata aid, ''bosanlah asyik pergi terengganu je'' =,=

Selamat pengantin baru Busu ;)
Semoga kekal sehingga ke akhir hayat.

Dah lama tak pakai baju BORIA macamni. Bayangkanlah malu gila
pergi pasar payang pakai baju sama. Kalau hari raya takpe jugak :D


Ini kali kedua aku pergi kenduri kahwin di Terengganu.
Sebelum ni pegi majlis kat rumah Kak Ana.
Memang takde meja, makan kat kerusi je Hihihihihi.
Makan layan diri je, takpayah kendarat pun. makan pun guna pinggan kertas dan cawan kertas jeh. Jimat.
Lagi satu, majlis di sini tak semeriah majlis kat Melaka. Kalau kat Melaka,
amboi sebatu lagi dah dengar muzik rock berkumandang.
Seminggu sebelum majlis makcik makcik dah duduk merewang
sambil bergosip isu terkini.



Sekian sahaja update terkini.


Alhamdulillah, alhamdulillah.
Berakhir sudah segala tok nenek test kuiz apa semua.
akhirnyaa dapat tarik nafas lega fuhhh.
Tinggal final exam je sekarang ini :)
Minggu2 terakhir memang busy gilaa, setiap hari stay up. setiap hari bangun awal. setiap hari sakit kepala. setiap hari tension. 
setiap kali weekend bukan berehat, tapi study sebab banyak test.
Akhirnya dapat jugak menulis di sini hewhew.
Mana2 bloggers yang tag qila untuk join segmen saya mintak maaf bebanyak
sebab tak join. 
ohoi dah kenapa ayat bajet howt ? :P






7 comments:

  1. ...and hopefully akak & amer kawen dengan org Trg he he

    ReplyDelete
    Replies
    1. Carik yang hensem2 sikit!!!!!!!

      Hahahahahahahahhhhhhhh

      p/s : Buruk gila gambar doublechin aid tu!!!!!!!

      Delete
  2. Dak aid marah la kau letak gambar dia!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  3. hii kajol... huhu. dtg la blog i
    qillamajed

    ReplyDelete
    Replies
    1. gedik lah kau. suruh aku datang blog kau tapi guna anon

      Delete