CLICK HERE

Saturday, September 12, 2015

Seminggu


Assalamualaikum dan salam hujung minggu !

Walaupun baru seminggu, rasa macam dah berminggu-minggu haha. sebab each class ada assignment, Food law ada 2 presentations, Product Development subject belum decide lagi nak buat produk apa, rasanya dah banyak sangat ktorg brainstorming sampai sakit otak hahah. Tak lupa jugak presentation intern haritu. Alhamdulillah selesai  industrial training presentation, tak boleh blah turn aku last skali - masa tu semua dah layu dan mengantuk luckily aku punye slide simple je hahaha. Presentation kat audi pulak tu, terketaq suara den.
Cuma tajuk fyp je aku belum dpt sebab supervisor aku takde minggu ni.
Tapi ramai yg dah dapat tajuk, okay bertambah busy.



Muka happy habis presentation.

How about our weekend ?
Jogging + gymming + cycling ! hehehe gigih bangun pagi jumaat untuk exercise.


Tembila dah ada outdoor gym tau !

Ni taktau lah exercise betul2 ke atau berlakon je :P

Yang penting ini betul2 jogging !
Haha.

"Sahabat adalah yang selalu memberi tanpa mengingat dan selalu menerima tanpa melupakan"

1 comment:

  1. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : melasian77cs@gmail.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    asianbet77.com

    Download Disini

    ReplyDelete