CLICK HERE

Sunday, September 6, 2015

sem 7 : Permulaan Final Year

short update.
sem  7 subjects :

Ada subjek yang baru tengok nama dah rasa tak best hahaha.
ni belum masuk fyp lagi -,-

Bismillahirrahmaanirrahim.
Akhirnya perjalanan degree ku dah sampai ke kemuncak sobs :(
Tak percaya rasanya dah final year hihi. Rasa tua sangat, rasa senior sangat lol. Alhamdulillah dpt duk hostel yeasss, tapi dapat bilik bawah sekali. memang best sebab takyah panjat tangga (habislah kurang kalori dibakar) tapi nak bukak tingkap pon susah, nak keluar memalam pon rasa takut je sebab nampak hutan direct je belakang blok hahaha.
Yang penting wifi laju hikhikhik.

Okay takde feeling lagi sebab baru je start first class.


1 comment:

  1. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : melasian77cs@gmail.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    asianbet77.com

    Download Disini

    ReplyDelete