CLICK HERE

Sunday, June 21, 2015

Internship : enjoy ~

Assalamualaikum.

Hanya tinggal sisa sisa sahaja baki yang ada sebelum habis internshippp yahoooo ohhhh yeahh. Nampak tak alangkah gembiranya aku di situ. 
Tapi bila fikir fikir balik, rasa macam sekejapp je. Dulu punya lah rasa macam aduhhaiii bila nak habis bila nak habis bila nak habis.

tiba2 rasa sedih lah pulak bila dapat punch card untuk bulan 7 haritu(setiap 20 haribulan akan dapat punch card baru) dan cakap "ini punch card terakhir" . Cewah sedih sebab nak habis intern ke sedih tak dapat elaun dah lepasni lol.

Untuk 2 minggu tak update ni sebab im just doing some random works without any new task. Jadi intern kan, kadang2 kau rasa macam kau dah jadi executive, kadang2 rasa macam kau jadi kerani, kadang2 rasa macam kau jadi operator. Hahh macamtulah. Apa2 kerja yang diorang tak sempat buat/kerja remeh temeh like buat label kat buku(lol), packing BHTsebab tak cukup packing machine, susun fail ke apa "hahh suruh intern buat" . you know that feeling ?! haha.

Aku ada dapat task baru tapi tak start buat lagi. Kalau ada hati nak update pasal internship lagi lepasni, aku update lah sini haha. 
Bila baca balik entry internship, rasa macam tak banyak yg aku update tapi bila dah berserabut nak buat report apahal banyak pulak nak tulis ni =,=

Farewell lunch ! Untuk kak fatin dan Naresh. Ni hari last diorang, so kitorang decide lunch di Brother John Kopitiam - agak pricey sebab diorang taknak makan fast foods. 
Ni cerita dua minggu lepas maklumlah lambat update. 
diorang yg lain semua habis intern bulan 8. Aku sorang je yg habis bulan 7 ni.
so i guess no farewell lunch for me, since skrg bulan ramadhann.

Kak fatin dah habis intern, tetiba dia muncul balik hantar labcoat ke report tah.
Ambik gamba kejap heheh.


tu je nak update.

p/s
enjoy lah sisa sisa terakhir intern ini dengan sebaiknya walaupun rasa macam tak mampu nak teruskan lagi sehari je lagi kalau boleh nak habis harini jugak
kahkah.

No comments:

Post a Comment