CLICK HERE

Tuesday, June 16, 2015

Ramadhan :)

Assalamualaikum.

Saya ingin mengucapkan selamat menjalankan ibadah puasa kepada semua muslimin dan muslimat. Semoga segala amal ibadah yang dilakukan diterima Allah swt dan semoga kita terus dapat istiqamah menjalankan ibadah bukan dalam bulan ramadhan saje ;)

Cepatnya masa berlalu, Ya Allah rasa nak menangis aje bila mengenangkan masa yang dah berlalu hahha. Rasa macam semalam je lagi sambut puasa tahun lepas. Masih segar lagi di ingatan aku buat part time job kat peladang bulan puasa tahun lepas. Bulan puasa tahun ni ? Kat mamee lah jawab ehhh. Tahun depan ? wallahua'lam.
entah ada lagi ke idok hihii.


Happy ibadah everibadi !

No comments:

Post a Comment