CLICK HERE

Friday, May 1, 2015

Double Wishes

Belated birthday ntok ayah (14 apr) and becoming birthday ntok ibu (14mei) hehe.
So harini cuti sempena labour day maka aku dengan dua ekor budak menyibuk amal dan liah pergi tesco cheng beli kek. Ibu ngan ayah pergi amik nunun kat kolej, aid tinggal kat rumah sorang2 sebab dia tido kitorang kunci dia hahaha. Actually biasanya kalau kitorang sambut besday beli kek kat baker's cottage aje, tak murah tak mahal dan kek dia sedap. Tapi kitorang konon2 nak buat surprise beli kek mahal sikit double wishes lah kata kan lol.

Pastu aku first time pegi isi minyak, tahu tak tangan aku menggigil masa isi minyak tu kahkah. Pakcik belakang kereta tu sabor jelah tengok budak ni. Selama ni ayah yang isi kan minyak, aku tau bawak je kete tu hehehehehhehehehe. Tapi nasib baik ayah pernah ajar aku sekali, macam mana nak isi minyak lol sangat. tq ayah haha. So first time lah aku bawak budak menyibuks pegi shopping, selama ni aku drive mamee-rumah aje. Tak penah melencong tempat lain, risau juga mcm mana nak parking, mana tempat masuk semua tu hahaha. Nasib baik lah okay je semua walaupun parking senget benget.



Close up

Ibu ngan ayah. 
Semoga terus dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, diberikan kesihatan yang baik, dan sentiasa di bawah rahmat Allah swt. 
WE LOVE YOU,
Ape lah sangat setakat kek ni berbanding kasih sayang yang diberi kan;D


Nunun plak beli big apple.


Kenyang makan benda berkolesterol harini, tak makan nasi sebutir pon katekoooo.

No comments:

Post a Comment