CLICK HERE

Monday, December 8, 2014

pesta konvo unisza


Gigih mengangkat segala benda alah untuk menjual ayam gunting dari tembila-KT KT-Tembila selama 2 hari di pesta konvo unisza heheh.
nasib baiklah habis juga dijual sebelum pukul 9 malam. Alhamdulillah :)
kitorg jual 2 hari je. Turn aku hari Sabtu, gamba pon x banyak kekonon busy. Busy usha benda apa nak beli cewah.
last2 terbeli jugak sehelai baju lol.

Tu je nak update :p

Tahniah kepada seniors yang dah graduate!
kengkawan sekolah aku pon ada je yg konvo kali ni, bebudak dip. Hanim, chamed, waina, neka etc. Tapi sorg pon x terjumpa.
tahniah semuanya !

Annyeong !

No comments:

Post a Comment