CLICK HERE

Monday, December 15, 2014

Hari Kita

Annyeong !
Sehari selepas dinner, ada program Hari Kita pulakk.
Ini hanya melibatkan pelajar foodtech sahaja.
Ala ala family day gituu.

Aktiviti nya ialah explorace , students + lecturer. Memang bagus buat program macamni sekali sekala sebab time ni lahh nak kenal senior/junior memasing. 
Overall gamenya biasa2 jer haha tapi yg best sbb ada lecturer yang sporting join kot hihi.

Tak banyak gambar sebabnya sibuk main game dan malas haha.
Yang aku tak letak remark tu kredit pada fb ira dan Dr Kamarul.


Baju ni nampak pelik tapi bila pakai ramai2 takdelah pelik sangat.
Tapi besor gedabak haha. 
Baju biar besar jangan kecik haha.

 Third year with lecturers. 
Spot the young, energetic and cute lecturers !
Mesti tak nampak mana satu lecturers kan ?
Maklumlah lecturers foodtech semua muda2 belaka lol :P
Ke kitorang yang nampak matang taktaulah haha.


Foodtech family !
Love uolls.

Lepas habis makan kat kafe, ramai2 jalan kaki masuk hutan nak ke pantai. Tapi sebijik sekeping gambar pon tak sempat ambik. Sebab takde mood nak bergambar hahaha. 
Tak semua yang join, certain yang rajin saje.
Jauhnya lahhaiii dengan panas gila. Kalau ku tahu jauhnya sebegitu ada baiknya aku rehat santai saja kat bilik. Bila nampak jalan keluar tu lega pergh. Ingatkan dah jalan sampai Melaka lah tadi :P kot2 tetiba sampai rumah nampak ibu tengah nak sediakan lunch ke lol.

 Nak dijadikan cerita boleh pulak sakit perut tengah2 hutan tu aptb. 
Okay stop sampai sini saja cerita aku kahkah.
I dont know what is wrong with my digestive system since 2,3 hari tu asyik sakit perut sampai sakit kepala.
Menyesal aku masuk hutan dengan keadaan sakit gitu. Padahal awal2 perut daa bagi amaran. Gelojoh benor tuan mu ini wahai perut.
Tapi best lahh :D




apa pun pengalaman itu penting haktuihhh.


P/s
Musim sejuk dah tiba ! Ohmaigod dugaan sungguh nak dekat study week ni alahhai.

No comments:

Post a Comment