CLICK HERE

Friday, November 23, 2012

Exercise buat pertama kali.

Assalamualaikum.

wahh memang baguih lah pepagi jumaat yang penuh barakah ni kami berempat
tetiber bermimpi di siang hari.
Pukul 6.30 pagi dah bangun ( sesuatu yang luar biasa kalau ianya berlaku di hujung minggu ).
lepas solat subuh, terus bersiap dengan kasut semua.
Pukul 7 pagi dah start berjogging !
This is not real us ! Kalau le real us, lepas subuh terbongkang balek, lagi-lagi
hujung minggu yang aman lagi mendamaikan ini :)



First time try benda alah ni semua semenjak dah 3 bulan lah jugak kat unisza ni.
Kalau pergi petang, penuh dengan bebudak lelaki je.
So agak segan lah nak main hayun hayun goyang badan apa semua kat situ.HAHA.
Tapi oleh sebab kami pergi waktu pagi dan majority semua lelaki masih membongkang kat bilik,
haruslah semuanya perempuan saja kat situ.
ohhh syok gilaa.
terasa semua lemak yang ada pecah lalu berderai. amboi over.

Lepastu pergi kafe, melantak.
Lepastu balik bilik, ZzZzzzzZzzzzz.

Bagusss, memang bagusss.

No comments:

Post a Comment