CLICK HERE

Monday, November 7, 2011

cuti , cuti , cuti

sangat ingin nak update belog tiap hari .
Tapi takde idea .
cuti kali ni sangatlah kurang best .
tinggallah aku sorang2 kat rumah nanti sebab musim cuti
sekolah tak start lagi .
Masuk aje sem 2 , barulah diorang stat cuti skolah .
damn ! cengginilah nasib dak matrik .
jangan masuk matrik ye adik2 . bukan best pun .
cuti tak banyak . kehkeh .

semalam barulah aku teringat . spm dah tak lama lagi .
atau dah start ? ehh tak taulah aku .
baru teringat nak wish bekas-bekas adik angkat .cehh .
aku playgirl penyayang waktu skolah dulu sebab ada ramai adik angkat .
hewhew.


gudluck spm ye adik-adikku . semoga berjaya .
nanti boleh fly ke London , mesir , 
UK , ehh mane2 jelah yg kau nak pegi .

jgn jadi macam akak ni hah , gi Londang yo .
kalau nak jugak masuk Londang ,
tak taulah den nak cakap cemano .
kehkeh .

kita yang merancang , Allah yang menentukan segala-galanya .
tak bolehlah nak cakap sangat kan .

pengalaman sendiri ,

''aku lepas spm ni , aku tak nak hadap lagi dahh subjek bio . serius ni .
aku fobia blablabla ...''

ehh , ape dah jadi ? kau ambik jugak medic .
medic tak perlukan bio kah ? hanya perlukan math ntok mengira
COV value atau sekurang-kurangnya menyusun karyotype DNA ?lol.

''aku takkan masuk matrik . matrik itu , matrik ini , blablabla ..''

tapi di matrik , tetiber ,
ehh ? ni bukan si minah ke ?
dulu kemain cakap tak nak masuk matrik blablabla .

so , siapa kita nak halang qada dan qadar yg telah
ditentukan olehNYA ?

eh , aku dah merepek la pulak .
padahal nak cakap pasal cuti aje tadi .
bila dah menaip , tak boleh berhenti la pulak .
 novel baru .
tahniah pada aku sebab kali kedua aku beli novel tak best dan
tajuknya pun cinta pandang kedua . lol .
















3 comments:

  1. cerita ni ak xhabis baca dan ak xhingin habiskan. buang duit! ko try beli tajuk "maid" , "diari cinta" , best :)

    ReplyDelete
  2. ok, part ''tak nak masuk matrik'' terase gile. HAHAK.

    ReplyDelete
  3. terase ke bang ? tak cakap kau laa , hehe

    ReplyDelete