CLICK HERE

Tuesday, August 18, 2015

Jubah Murah by ZALORA

Assalamualaikum.

Kalau korang nak tahu, ZALORA ada banyak koleksi jubah dan dress yang cantik belaka MashaAllah tak tahu nak pilih mana rambang mata aku haha over. Kalau untuk student macam aku, takpayah beli baju gemerlap berkilau bagai untuk pergi dinner fakulti lol, nanti habis je dinner baju tu simpan je dalam almari, sebab segan nak pakai pergi kelas nanti orang cakap ape pulak kennn hahaha. Pakai jubah je dah cantik selain menutup aurat dengan sempurna:) 
Bebaslah berfesyen asalkan punya taqwa hahh gituu.

Best tau shopping online, 80% baju aku, especially jubah semua ibu order online je hehe. tengoklah raya tahun ni, berapa helai baju semua online. Tak payah bersesak dengan orang ramai, sambil baring atas katil makan keropok sambil online shopping. Tak cukup best lagi ke ?! haha. Lagi2 bila aku bukak website ZALORA untuk cari jubah dress yang murah. 
(mestilaa nak yang murah sebab student kan sobs tapi berkualiti!)
Di Zalora, korang dapat shopping jubah up to 70% discount tau! wowww. Lagi lah rambang mata. Aku duk usha baju2 ni dari pagi tengok2 je dah tengahhari hahaha. 


What do you say about kaftan dress ? Cantik kan! 

Kebetulan Faculty president ada post untuk tema dinner fakulti sem depan. 
Black and White theme! Aku terus suggest kat member2 baju kat sini banyak hoii hitam putihh. Saje nak sebarkan kebahagiaan aku dengan kawan2 lol.



semenjak dua menjak ni pun aku dah suka pulak dengan jubah hihi. sebab senang, kebanyakkan jubah takyah iron. sesuai lah untuk org malas seperti aku ini heheh. Kalau dulu, segan sikit nak pergi shopping complex pakai kain. Sebab biasanya jubah ni untuk pergi kenduri/majlis2 keagamaan. tapi sekarang ni, sejak jubah dah jadi trend, ditambah pula dengan kemunculan hijabista2 bagai cendawan tumbuh selepas hujan cewah, jubah selesa digayakan di mana2 jua anda berada !


Hahh kan dah cakap rambang mata. Dahlah cantik, harga berpatutan pulak tuu hihi. 

For more cuci mata session, go to
sekarang !

Bolehlah beli sehelai dua lagi2 dah final year ni, aku malas nak bawak baju banyak2 sangat. Lagi2 kalau time exam ulang pakai je baju yg sama, tukar tudung je. haha.

For cute DIY gifts, just click the banner on the top of my blog to purchase now!

1 comment: