CLICK HERE

Monday, September 1, 2014

throwback : MMS UniSZA 2012


Throwback !
segalanya masih segar dalam ingatan ecewah.
Macam baru semalam je daftar, sekarang dah masuk third year. Rasa macam tak percaya pun ada haha.

Daftar,
 taklimat di gym unisza,
jalan tengah2 panas,
 kena tahan dengan fasi sebab takde sign,
water confident,
taman panorama,
jatuh cinta dengan abang fasi ( lol ),
larian siswa siswi sihat,
ponteng qiamulail,
dapat nametag kaler kuning tapi sorok2 masuk khemah nametag kaler biru sebab takde kwn,
jumpa kawan baru ( lupa dah nama dia. kawan time MMS je lol ),
selfie/tidur/memekak dengan piya dan anis dalam dewan,
dan banyak lagii !


Jumaat ni balik unisza sudahhh. 
Wahai unisza aku rindukanmu. K tipu je bye.


No comments:

Post a Comment