CLICK HERE

Thursday, September 4, 2014

welcome sem 5 !

sem 5 subjects ;)
Tak sedap plak baca dalam bahasa melayu.
Masalahnya tak keluar pula bahasa omputih -,-
haha.
*klik untuk tumbesaran kalau engkorang berminat nak tengok haha*

So malam ini malam terakhir di rumah selepas bercuti panjang warghhh selama 3 bulan.
*regangkan badan*
InshaaAllah akan bertolak pulang ke Tembiland ( nama glamour unisza kampus tembila ) esok malam.
Kami duduk rumah sewa. Mungkin cerita pasal rumah sewa akan kuceritakan di entry yang lain di lain hari sekiranya free.
Banyak benda dah berlaku sepanjang 3 bulan ini, dari kerja part time. Kenal kawan baru. Kenal macam2 perangai orang. haha :D

i loikeee this. setiap apa yang berlaku ada hikmahnya, mengajar aku supaya berhati-hati dalam memilih kawan, mematangkan diri dalam membuat keputusan. Ini baru sikit. Banyak lagi keputusan yang aku perlu buat di masa depan.
ecewah ayat novel panas dari ovennn.

Taktahu nak merepek apa.
Wish me all the best !
Bestnya dah jadi big senior ! haha.

No comments:

Post a Comment