CLICK HERE

Thursday, May 22, 2014

final exam sem 4

Assalamualaikum.
Quick update and im updating this entry using phone ditemani cahaya bulan! Haha. Taktaulah apa rupanya kalau update guna phone. Kekonon merestkan diri selepas study. Konon jelah tu.
Nak update jadual exam dan subjek apa je ntok sem ni.
Dan untuk ibu dan ayah, ni jadual exam akak. Pray for me !


So all the best semua!
Jujurnya I feel like wargh dah hari jumaat ke lusa dah start first paper ape bende yang aku dah study taktahu la. Wkwkwk.
Usik itu tak kena, usik ini tak kena. Sudahnya? Update belog lols.

Tawakal saja,
Sesungguhnya Allah bersama-sama kita.





No comments:

Post a Comment